Preguntes i Respostes

Trasllat d'expedient universitari de Catalunya cap a l'estranger.

Comentaris

1

Bona tarda,

L'any vinent vull començar el grau universitari en Ciència i Tecnologia dels Aliments a la UB. El cas és que després d'haver cursat 1r marxaré fora, al nord d'Europa.

He estat cercant programes, beques, etc. que puguin ajudar-me per trametre el canvi d'expedient, però no he tret res clar. Entenc que depèn de la universitat estrangera on vulgui continuar que m'acceptin una convalidació del 1r curs perquè, en ser tot dins d'Europa existeix algun conveni que ho faciliti?

 

Gràcies!!

Comentaris

carla.roca

Hola, jorgeepadro!

Que puguis fer el trasllat d'expedient d'una universitat nacional a una d'estrangera, dependrà d'aquesta segona (de si compleixes els seus requisits). Et recomanem demanar a una d'aquestes universitats què necessites per poder fer-ho.

No entenem ben bé què vols dir quan dius que has buscat una beca que t'ajudi a tramitar això... però, de tota manera, pots demanar-ho a l'AGAUR, que és l'organisme català que gestiona les beques universitàries.

Sort!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
3 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.