Preguntes i Respostes

trasllat expedient

Comentaris

1

es molt burocràtic lo del trasllat d'expedient entre d'una universitat estrangera a una catalana? quant més o menys tarden a donar una resposta?

Comentaris

carla.roca

Hola, anapaula1998!

  1. Bàsicament, el trasllat d'expedient és el mateix que si et canviessis entre dues universitats catalanes o espanyoles, però sí que hauràs d'entregar un document que qualifiqui els estudis que has estat fent com a oficials. El que has de fer és posar-te en contacte amb la universitat catalana a la qual vols fer el trasllat i demanar-los quina documentació necessites i quin és el període en el qual pots presentar-la.
  2. El temps que tardi la universitat a contestar la teva sol·licitud depèn de cadascuna i, com et diem, algunes tenen un període estipulat. També val a recordar que normalment hi ha molt poques places disponibles pel trasllat d'expedient.

Si no aconseguissis accedir-hi mitjançant trasllat d'expedient, també pots plantejar-te accedir a través de la Preinscripció Universitària de Catalunya i demanar que et convalidin assignatures fetes al centre estranger un cop hi hagis accedit.

Gràcies per escriure'ns i molta sort! :)

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals