Preguntes i Respostes

Trasllat universitat

Comentaris

1

Vull canviar d'universitat.

Voldria saber si faig la solicitud via preinscripció universitària, quines coses tenen en compte alhora d'adjudicar-me una plaça?

Es té en compte la meva nota de tall de les PAU de l'any passat o la nota d'expedient del primer curs de grau d'aquest any?

Gràcies.

Comentaris

carla.roca

Hola, Laia!

Per canviar-te d'estudis tens dues opcions. La primera és la que vols fer tu, tornar a fer la Preinscripció Universitària. Si fas aquest tràmit, competiràs amb la resta d'estudiants mitjançant la teva nota d'accés a la universitat (la que vas obtenir quan vas fer les PAU).

D'altra banda, també pots fer un trasllat d'expedient per canviar-te de carrera, però només si tens un mínim de 30 crèdits aprovats del primer grau i si et poden convalidar assignatures. Per saber si et podrien convalidar assignatures, hauràs de consultar-ho a la universitat on voldries fer el canvi de grau. En aquest cas, es tindrien en compte les notes del teu expedient acadèmic.

Consulta més informació sobre el canvi d'estudis.

Esperem haver-te ajudat, gràcies i molta sort!
 

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
5 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.