Preguntes i Respostes

Traspàs universitat

Comentaris

1

Hola, acabo de fer segon de batxillerat i l'any que ve m'agradaria fer periodisme. Com a primera opció m'agradaria posar la UAB, però si no entro (ja que està a un 10,3), aniria a fer comunicació i periodisme audiovisuals a la UDL. Una vegada fet el primer any de carrera, amb totes les assignatures aprovades, podria demanar el canvi d'universitat per anar a la UAB? O com que la meva nota de tall és més baixa ja no em podria canviar?

Moltes gràcies!

Comentaris

carla.roca

Hola!, arofes!

Fer un trasllat d'expedient és possible, però és cert que les universitats guarden poques places per fer-ho i que, per tant, hi podran accedir només les persones amb millor nota. La nota que es té en compte, però, no és la d'accés a la universitat sinó l'expedient acadèmic del primer curs universitari.

Et recomanem que si tens clar que vols fer el canvi, te n'informis a la universitat de destí tan aviat com comencis el curs, ja que els terminis per demanar el trasllat d'expedient són força d'hora.

Que tinguis molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals