Preguntes i Respostes

Per una materia he de triar un batxillerat o un altre?

Comentaris

1

Hola!

A mi m'agradaria fer un grau de comunicació audiovisual. Mhan dit moltes vegades de fer el batxillerat social, ja que pots entrar-hi i hi ha més sortides. La qüestió és que he mirat les ponderacions per fer-me una idea i he vist que "cultura audiovisual" val 0,2. Al batx social no hi ha aquesta matèria i no sé si per aquesta, hauria de fer l'artístic, que sí que la té, o no té res a veure. Gràcies!!! 

Comentaris

carla.roca

Hola, jas1763!

No, no és obligatori que facis Batxillerat Artístic per accedir al grau en Comunicació Audiovisual! El que sí que és necessari és que t'examinis d'assignatures de la Selectivitat que ponderin 0,1 o 0,2 en aquest grau.

De fet, si mires al cercador de ponderacions, veuràs que hi ha un munt d'assignatures del Batxillerat Social-Humanístic que ponderen al grau en Comunicació Audiovisual:

  • Ponderen 0,1: Grec, Història de l'Art, Literatura Castellana, Literatura Catalana, Llatí, Matemàtiques Aplicades a les CC.SS
  • Ponderen 0,2: Geografia

Que tinguis molta sort! :)

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals