Preguntes i Respostes

Uni

Comentaris

3

Bones, aquest any vaig presentar-me a dues específiques i a les PAP de mestres. Vaig aprovar les dues específiques però vaig haver de repetir les PAP a l'extraordinària. El problema és que no hi havia places a la UAB, i el que tinc pensat fer aquest any és cursar un any de pedagogia a la UNED.

El meu dubte és quan vulgui fer el trasllat d'expedient , que és té en compte? Jo tinc ja la nota necessària (un 10.2 aproximadament) per poder entrar a magisteri infantil. Tinc entès que es tenen en compte les assignatures cursades al primer any i la nota d'aquesta. És el mateix quan la carrera és online i fora de Catalunya que al ser dintre de Catalunya?

També tenia pensat estudiar un any de magisteri infantil a Tortosa, però no entenc el procés de trasllat, no ho veig explicar correctament enlloc. 

Per altra banda, podria inscriure'm sense cap problema el següent any a la UAB seguint cursant una carrera a la UNED? Tinc dubtes sobre que fer, tinc por d'inscriure'm a alguna de les dues opcions i després no poder accedir a través de la meva nota; ja que m'he esforçat i he tret la nota necessària.. 

Per últim, la següent preinscripció quan seria? Sé que l'extraordinària va ser el 8 i 9 d'octubre, i m'agradaria saber si hi ha alguna altra preinscripció.

Moltes gràcies per avançat i perdoneu la quantitat de preguntes però és que per a mi és molt important saber-ho bé tot. Sé que hauria de parlar amb l'oficina d'accés però he escrit diversos correus i realitzat moltíssimes trucades i no he rebut cap resposta.

Comentaris

carla.roca

Hola, lalayaya!

Intentarem respondre totes les teves qüestions :)

  1. Per demanar un trasllat d'expedient, es tenen en compte les notes de les assignatures cursades el primer any de Grau, no pas la nota d'accés a la universitat. Normalment, per fer un trasllat es demana tenir un mínim de 30 crèdits ECTS aprovats i reconeguts entre les dues universitats, però consulta-ho amb la universitat a la qual vols fer el canvi! De fet, demanar informació a la universitat de destí és crucial per fer aquest tràmit, ja que així sabràs quina documentació necessites proporcionar-los i fins a quin dia tens per fer-ho. Quan abans ho esbrinis, millor!
  2. Tant si fas un any a la UNED com a Tortosa, el procés per demanar el trasllat d'expedient serà el mateix. Com et diem, només t'has de posar en contacte amb la universitat on et vols canviar l'any que ve perquè t'informin de quins passos cal seguir. Les universitats solen guardar unes quantes places cada curs per casos de trasllat d'expedient. Només hi accediran les persones amb millors notes!
  3. Si no vols deixar els teus estudis a la UNED quan puguis accedir a una universitat presencial, no hi ha problema. Pots estudiar dos graus a la vegada!
  4. Existeix la convocatòria de Preinscripció Universitària del 4, 5 i 6 de febrer. En aquesta, hi trobaràs poques places d'alguns graus molt concrets. Et recomanem que li donis un cop d'ull per si hi trobes alguna plaça d'un grau de Mestres. 
  5. Que sàpigues, però, que a banda de demanar el trasllat d'expedient, l'any que ve també podries fer la Preinscripció Universitària de juny 2021 (sobretot aquesta i no la de setembre, ja que és quan tindràs més possibilitats d'accedir) perquè tens una nota més alta i més probabilitats d'entrar! No hi ha problema en demanar un trasllat i fer preinscripció alhora. Tens el doble de possibilitats!

Molta sort i fins aviat!

lalayaya

Moltes gràcies per resoldre els meus dubtes, us agreixo tots els aclariments. 

També puc preinscriure'm l'any que ve a magisterio i un cop m'agafin mirar quines assignatures em convaliden de la UNED oi? És a dir, demanar reconeixement de crèdits.

Si hi haguessin places al febrer, quan començaria el curs? Igualment, esperaré a la preinscripció de juny i ja està; no vull arriscar-me.

carla.roca

Hola!

Si, podries demanar un reconeixement d'assignatures per convalidar crèdits cursats a la UNED, sense problema.

Si aconseguissis una de les places al febrer, et matricularies entre el 12 i 13 i ja podries començar classes en aquell mateix moment.

Sort i gràcies a tu!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals