Preguntes i Respostes

URGENT! CORRE PRÉSSA

Comentaris

1

Hola! Necessito ajuda. Estic fent 2n de batxillerat científic. Vull estudiar o logopèdia o psicologia o educació (primària+infantil o una de les dues). El cas és que avui és dimarts 12 i aquest dijous 14 de març finalitza el període d'inscripció de les PAP de mestre i encara dubto de si fer magisteri o apostar per una carrera sanitària. Això sí, tinc clar que després m'agradaria treballar amb nens, no amb adults. No sé si inscriure'm per si de cas i perdre diners, però tenir més temps per pensar-m'ho o si deixar de banda aquesta idea... Si m'apuntés a les PAP i les fes, però al final no fes la carrera, la nota se'm guardaria per un possible any següent si és que no m'agrada la carrera que trii i em vulgui passar a magisteri? Gràcies! Espero una resposta ràpida siusplau!!!!

Comentaris

Redaccio

Hola, Laura.

Si fas les PAP de Mestres, la nota té una validesa indefinida, així que podries utilitzar-la en qualsevol curs a partir d’ara!

Si estàs valorant accedir a un grau d’educació i et pots permetre fer les proves, et recomanem molt que et presentis a les PAP! Si no, també pots fer-les a la convocatòria extraordinària, que es fa al juliol, però llavors hauries de fer també la covocatòria extraordinària de Preinscripció Universitària i podria ser que no hi haguessin gaire places disponibles (o cap) pels graus que t’interessin!

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.