Preguntes i Respostes

Vaig fer CFGS fa anys i ara he de fer les PAP de Mestre…

Comentaris

1

Comentaris

Redaccio

Hola, Sònia.

T’escric per respondre el dubte que has enviat a Preparats, Llestos, Universitat!

Primer de tot, com que has completat un CFGS, faci els anys que sigui, tens accés directe a la universitat. És a dir, que no és obligatori que facis la Selectivitat (a no ser que vulguis apujar nota!) i la teva nota d’accés és a la universitat és la nota final del CFGS. Com bé dius, però, per accedir al Grau en Mestre d’Educació Infantil sí que és necessari fer les PAP, vinguis de Batxillerat o de CFGS.

Fins aquest any, les PAP de mestre constaven de 2 exàmens: un de llengua catalana i un de llengua castellana. El 2017, però, aquestes canvien cap al següent model:
Examen de competències lingüístiques i comunicatives del català: s’avaluarà la comprensió lectora, la capacitat de síntesi, l’expressió escrita i el domini de la llengua
Examen de competències logicomatemàtiques: serà una prova de 25 preguntes de càlcul matemàtic

De moment, al web de la Generalitat encara no hi ha massa informació sobre les noves proves ni una mostra orientativa de l’examen. Et suggerim que comencis a mirar temari de català i matemàtiques de nivell de Batxillerat! Al nostre web trobaràs materials útils per estudiar el temari de català i exàmens dels anys anteriors. El millor que pots fer primer és mirar-te algun examen de Selectivitat de català dels anys anteriors.

A més, ja fa 3 anys que impartim unes classes gratuïtes pels alumnes que volen preparar les PAP de mestre (solen ser cap al maig), on poden practicar amb un examen i resoldre dubtes amb una professora universitària. Encara no en sabem les dates però solen ser cap al maig. Les PAP seran un dissabte de juny, durant la setmana de la Selectivitat, així que tens molt de temps per preparar-te!

Si tens cap més pregunta, aquí estem per resoldre-la! I si encara no ho has fet, registra’t al nostre web i rebràs tota la informació important sobre les noves PAP i el Grau de Mestre d’Educació Infantil.

Gràcies, sort i fins aviat!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
11 + 8 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.