Ets professor/a o orientador/a?

Ets professor/a d'un centre de secundària, coordinador/a de Batxillerat o orientador/a? Vols assessorar els futurs alumnes de CFGS o universitaris? Vols oferir-los recursos per ajudar-los a decidir? Necessites informació actualitzada sobre l'accés a la universitat, les PAP, la Selectivitat o la Preinscripció? Ja saps que tens un paper molt important quant a la seva presa de decisió: per a ells i elles, ets i seràs sempre un referent!

Destaquem algunes de les eines i recursos gratuïts que pots utilitzar, però en tenim molts més! Capbussa't amb nosaltres al món de l'orientació preuniversitària!

 

SELECTIVITAT

VEURE MÉS  
 

PREINSCRIPCIÓ

VEURE MÉS  
 

TEST D'ORIENTACIÓ

VEURE MÉS  
 

TREBALL DE RECERCA

VEURE MÉS  
 

PREGUNTES I RESPOSTES

VEURE MÉS  
 

NOTÍCIES I ACTUALITAT

VEURE MÉS  

 

Això és Preparats, Llestos, Universitat

 
 

 

 

 

PER QUÈ REGISTRAR-TE AL WEB?

· Et facilitarem totes les eines i recursos que necessites per orientar els futurs alumnes de CFGS o universitaris.
· No et costarà ni 1€ formar part de Preparats!

Qui som?

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.