Què estudiar?

Estàs perdut/da i no saps què estudiar? Sort que t'has topat amb el nostre web! Aquí hi trobaràs un test d'aptituds que t'ajudarà a triar el teu camí, vídeo entrevistes a famosos que expliquen la seva experiència a la universitat, notícies sobre nous Graus i CFGS, vídeos d'alumnes que expliquen la seva experiència i... molt més! Apa, capbussa-t'hi i deixa't portar!

Graus universitaris

Grau en Ciències de l'activitat física i de l'esport
Grau en Biotecnologia
Grau en Fisioteràpia

Càpsules preuniversitàries

Com escollir batxillerat o cicle?
Quina relació hi ha entre batxillerats i graus universitaris?

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.