Calculadora de la nota d'accés

Vols calcular la teva nota d'accés a la universitat per saber quina distància et separa de la nota de tall del Grau que vols estudiar? Fés-ho amb la nostra calculadora de la nota d'accés!

Recorda que les notes de la Fase General de la Selectivitat no caduquen mai i que les de la Fase Específica tenen una durada de dos anys!

Important

Les dades que ofereix el simulador són de caràcter orientatiu i no responen a cap avaluació real.

Si tens dubtes sobre com calcular la teva nota d'accés consulta les instruccions que es detallen al final de la pàgina.

Fase general

Fase específica

Instruccions

Primer, escull el teu curs (Batxillerat o CFGS).

En el primer cas, indica la nota final del curs a "Nota de Batxillerat". Després, introdueix les notes de la Fase General de la Selectivitat i, en cas que t'hagis examinat de la Fase Específica, introdueix les dels dos exàmens amb millor nota (mai inferior a 5.00).

En el segon cas, indica la teva nota final del curs a la casella "Nota de CFGS". Si has fet la Fase Específica de la Selectivitat, introdueix les dues millors notes (mai inferior a 5.00).

A les notes de la Fase Específica hauràs d'escollir si les vols calcular amb ponderació 0,1 o 0,2.

Més informació sobre les ponderacions.

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.