Aprova el català a la sele!

T'agradaria millorar la teva gramàtica, ortografia, lèxic o expressió oral en català? Si et preocupa no aprovar l'assignatura de llengua catalana de batxillerat o selectivitat, descarrega't el nostre Mapa d'aprenentatge del català!

Aprenentatge català

En aquest document, hi trobaràs enllaços a recursos online amb teoria i exercicis per millorar els teus punts dèbils o reforçar el que se't dona més bé.

Per poder descarregar el fitxer, has de registrar-te al nostre web!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.