Sessió preparatòria de les Proves d’Aptitud Personal de CAFE

Volem ajudar-te a superar la Prova d'Aptitud Personal (PAP) per accedir als estudis de CAFE a INEFC, UVic-UCC i Tecnocampus. Per això, cada any organitzem una Sessió Preparatòria gratuïta en la qual et donarem les eines i les pautes per afrontar les proves físiques amb èxit!

Dates i terminis de la sessió

Dates de 2022 cancel·lades

Per la situació actual en relació a la COVID-19, i excepcionalment per a l'any 2022, els centres que imparteixen el grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport no convoquen la Prova d'Aptitud Personal (PAP). A la preinscripció universitària 2022, per a l'adjudicació de places d'aquests centres d'estudi, únicament es tindrà en compte la nota d'admissió dels estudiants.

 

OBJECTIUS
  • Assessorar amb aspectes tècnics i normatius l'execució de les diferents proves per ajudar a superar-les amb èxit.
PROGRAMA
  • 10.00: Trobada a l’edifici de CAFE del Campus de la Zona Esportiva de la UVic-UCC, Vic.
  • 10.00 a 10.30: Resolució de dubtes administratius i normatius.
  • 10.30 a 12.00: Assessorament de les proves de salt horitzontal, llançament de pilota medicinal
    i cursa llançadora (“Course Navette”)**.
  • 12.00 a 13.00: Assessorament de la prova d’adaptació al medi aquàtic.

*La sessió tindrà lloc a la UVic. A mesura que s’acosti la data, rebràs informació sobre la localització i com arribar-hi, així com el material que hauries de dur.

**Si vols fer la prova de la 'Course Navette' hauràs de portar un certificat mèdic on s'especifiqui textualment que "L'aspirant està en condicions de realitzar proves físiques d'esforç màxim".

Sessió preparatòria CAFE

Vídeo-tutorial de les PAP de CAFE:

Vols començar a preparar la PAP pel teu compte? Segueix el nostre vídeo-tutorial, on veuràs 2 estudiants de CAFE que fan les 4 proves. També hi trobaràs informació sobre les marques a les quals has d'arribar segons sexe i algunes normes a seguir!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
1 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.