Continguts relacionats amb assignació definitiva

12 juliol 2021            Llegeix més
S'ha publicat la 1a assignació de places de la convocatòria ordinària de Preinscripció Universitària 2021! T'ajudem a saber què has de fer ara!
17 març 2021            Llegeix més

Vas fer una reclamació a la 1a assignació de places o vas activar el tràmit d'Assignació definitiva? Ja tens informació a Accés Universitat sobre com ha quedat el teu cas i avui mateix ja pots fer la matrícula al centre assignat. Sort!

17 març 2021            Llegeix més

Has fet alguna reclamació de la 1a assignació de places o vas activar el tràmit de l'Assignació definitiva? Avui tindràs novetats publicades a Accés Universitat!

17 març 2021            Llegeix més

Si a la 1a assignació de places t'han assignat en una plaça entre la 2a i 8a opció i vols acceptar-la, no oblidis activar el tràmit "Assignació definitiva" a Accés Universitat entre el 14 i el 18 de juliol de 2021!

04 juny 2020            Llegeix més

Ha sortit la 1a assignació de places i t'ha tocat una plaça entre la 2a i la 8a preferència? Si t'està bé i t'hi vols matricular, recorda que has d'activar el tràmit "Assignació Definitiva" a la web d'Accés Universitat. Pots fer-ho del 6 al 10 d'agost!

08 juliol 2019            Llegeix més
No entens el procés d'assignació de places de les universitats? T'expliquem què fer en cada cas durant la 1a i 2a assignació i les reassignacions!
12 juliol 2017            Llegeix més
Et faltava conèixer les notes de tall per acabar de decidir-te, oi? Ara et toca decidir què fer! Consulta les notes de tall i segueix els nostres consells!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
2 + 9 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.