Continguts relacionats amb setembre

02 desembre 2019            Llegeix més

Vas demanar la verificació de la qualificació o la nova correcció d'algun examen de les PAU de setembre del 2020? Avui trobaràs els nous resultats a la web d'Accés Universitat. Sort!

02 desembre 2019            Llegeix més

No estàs d'acord amb la nova d'algun examen de les PAU de setembre del 2020? Pots demanar-ne la verificació de la qualificació o la nova correcció!

Has de tramitar-ho a la web d'Accés Universitat!

02 desembre 2019            Llegeix més

Avui es publiquen a Accés Universitat els resultats de la Selectivitat de setembre del 2020! Esperem que obtinguis les notes esperades! Moltíssima sort :)

Si no és així, consulta informació sobre sol·licituds de revisió que pots presentar: verificació de la qualificació i nova correcció.

02 desembre 2019            Llegeix més

Ha arribat el dia! Avui comença la Selectivitat de setembre del 2020! T'oferim tota aquesta ajuda i recursos:

02 desembre 2019            Llegeix més

No vas a cap institut i no saps quan ni on hauràs de fer la Sele de setembre de 2020? A partir d'avui, ja pots consultar el tribunal i lloc d'examen al teu perfil d'Accés Universitat!

02 desembre 2019            Llegeix més

Tant si has fet 2n de Batxillerat com si has cursat un CFGS, ja pots fer la Matrícula de la convocatòria extraordinària de les PAU de setembre 2020! Fes-ho a la web d'Accés Universitat!

04 setembre 2019            Llegeix més
Faràs la Preinscripció de setembre i no saps si queden places al grau que vols estudiar? T'ajudem a descobrir-ho!
04 juliol 2017            Llegeix més
Et vols assegurar l’aprovat de les PAP de Mestres de la convocatòria de setembre? Vine a les Sessions que fem amb la UVic!
08 setembre 2014            Llegeix més
Arriba la Selectivitat de setembre, una gran oportunitat per intentar accedir al grau i universitat que desitges! Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals