Continguts relacionats amb places

15 setembre 2021            Llegeix més
Si encara no has pogut entrar a la uni o has fet la Sele al setembre, has de saber que encara queden places disponibles a alguns graus!
18 març 2021            Llegeix més

Si vols acceptar la plaça que t'han assignat a la 1a reassignació de places de la convocatòria extraordinària, ja pots fer la matrícula al teu nou centre!

18 març 2021            Llegeix més

T'has esperat a la 1a reassignació de places de la convocatòria extraordinària per veure si millorava la teva assignació? Avui pots veure els resultats a Accés Universitat!

18 març 2021            Llegeix més

Avui es publica l'assignació de places de la convocatòria extraordinària de la Preinscripció Universitària 2021! Ho trobaràs a Accés Universitat!

17 març 2021            Llegeix més

Avui s'ha publicat la 2a assignació de places de la convocatòria ordinària de Preinscripció Universitària 2021! Si has accedit on volies, et podràs matricular el dia 27 de juliol. Si t'han assignat entre la 2a i la 8a opció i prefereixes esperar a millorar l'assignació, hauràs d'activar el tràmit "Continuar en el procés de reassignació de places".

17 març 2021            Llegeix més

Avui es publica la 1a assignació de places a Accés Universitat! Que tinguis molta sort!

30 setembre 2020            Llegeix més
Estàs buscant quins graus tenen places lliures al setembre? Tenim algunes pistes de quins són i com trobar-los!
20 gener 2020            Llegeix més
Si no vas començar la universitat al setembre, no està tot perdut! Sabies que pots accedir a alguns graus durant la Preinscripció Universitària de febrer? Segueix llegint!
04 setembre 2019            Llegeix més
Faràs la Preinscripció de setembre i no saps si queden places al grau que vols estudiar? T'ajudem a descobrir-ho!
10 abril 2017            Llegeix més
El nou Grau en Medicina de la UVic-UCC prepararà els futurs metges a partir de casos clínics, simulació i pràctiques, i amb les últimes tecnologies!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
6 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.