Continguts relacionats amb Proves d'Aptitud Personal

09 maig 2022            Llegeix més
T'ajudem a preparar la PAP de Mestres del juliol amb un curs online. Apunta't!
04 febrer 2019            Llegeix més

Vols accedir al grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE)? Apunta’t a la nostra Sessió de preparació de les Proves d’Aptitud Personal (PAP)! Per superar aquestes proves físiques, és bo que practiquis molt! I què millor que professorat universitari del grau t’ensenyi com t’has de preparar?

23 novembre 2018            Llegeix més
Vols accedir a un grau de Mestre? Les Proves d’Aptitud Personal del 2019 s’avancen: es faran a l’abril i al juliol! Llegeix amb atenció per no perdre cap detall!
16 abril 2018            Llegeix més
Si necessites ajuda per superar les Proves d’Aptitud Personal (PAP), vine a una de les sessions presencials que hem organitzat els dissabtes 5 i 18 de maig! T’expliquem com serà aquesta sessió i tot els que has de saber sobre les PAP!
26 març 2018            Llegeix més
Vols entrar al grau de CAFE? Aquí tens el vídeo-tutorial definitiu per preparar les PAP de CAFE: veuràs les 4 proves fetes per 2 estudiants que ja les van superar i t’explicarem la normativa vigent. Sort!
04 juliol 2017            Llegeix més
Et vols assegurar l’aprovat de les PAP de Mestres de la convocatòria de setembre? Vine a les Sessions que fem amb la UVic!
15 maig 2017            Llegeix més
Apunta’t a la Sessió preparatòria gratuïta de Preparats i faràs una PAP de CAFE d’excel·lent! No t’ho pensis més!
21 febrer 2017            Llegeix més
Totes les persones que faran la nova PAP de Mestres estan perdudes i necessiten ajuda, com tu! Resol tots els teus dubtes amb aquests tallers de preparació!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
1 + 16 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.