Continguts relacionats amb nova correcció

02 desembre 2019            Llegeix més

Vas demanar la verificació de la qualificació o la nova correcció d'algun examen de les PAU de juny del 2020? Avui trobaràs els nous resultats a la web d'Accés Universitat. Sort!

02 desembre 2019            Llegeix més

No estàs d'acord amb la nova d'algun examen de les PAU de juny del 2020? Pots demanar-ne la verificació de la qualificació o la nova correcció!

Has de tramitar-ho a la web d'Accés Universitat!

27 juny 2019            Llegeix més
Ja tens les notes de la Sele... i ara què? Quines opcions tens si has suspès alguna assignatura o què has de fer si ho tens tot aprovat? T'ho expliquem!
03 juny 2019            Llegeix més

Vas demanar la Verificació de la Qualificació o la Nova correcció d'algun dels exàmens de la Selectivitat de juny? Avui podràs consultar els resultats al web AccésUniversitat!

03 juny 2019            Llegeix més

Creus que hi ha hagut un error en la correcció del teu examen o que no t'han puntuat justament? Fes la sol·licitud de revisió de les PAU i un segon tribunal revisarà la teva prova! Pots sol·licitar-ho del 26 al 28 de juny!

Més informació sobre la Verificació de la qualificació i la Nova correcció de la Selectivitat.

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals