universitat

Sessions preparació PAP de Mestres

carla.roca
Enviat per carla.roca el dl., 11/02/2019 - 10:41

Vols que t'ajudem a estudiar per les PAP de Mestres? Apunta't a les Sessions de Preparació de les PAP de Mestres que organitzem amb la UVic! Ja és el 6è any que les fem! 

En aquestes sessions, que es fan els dies 5, 6, 12 i 13 d'abril, t'ensenyarem com són els exàmens de Competència Comunicativa i Raonament Crític i de Competència Logicomatemàtica, faràs una prova pràctica amb exàmens d'anys anteriors i t'explicarem teoria per resoldre tots els dubtes que tinguis. Les classes van a càrrec de professorat d'assignatures de llengua i matemàtiques dels Graus de Mestre/a de la UVic.

Apunta-t'hi ara, que les places són limitades!

Sessió de preparació de les PAP de CAFE

admin_plu
Enviat per admin_plu el dl., 04/02/2019 - 12:34

Vols accedir al grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE)? Apunta’t a la nostra Sessió de preparació de les Proves d’Aptitud Personal (PAP)! Per superar aquestes proves físiques, és bo que practiquis molt! I què millor que professorat universitari del grau t’ensenyi com t’has de preparar? Durant aquest matí, podràs practicar tu mateix/a les proves de salt horitzontal, llançament de pilota medicinal, adaptació al medi aquàtic i cursa llançadora (Course Navette). Apunta’t ja a la Sessió de Preparació de les PAP de CAFE!

Fira Guia't Granollers

admin_plu
Enviat per admin_plu el dl., 04/02/2019 - 12:28

Ets de Granollers i vols anar a la universitat? Doncs tens una cita importantíssima del 9 a l’11 d’abril del 2019 a la Fira Guia’t de Granollers! Allà hi trobaràs vàries universitats catalanes i podràs resoldre tots els dubtes que tinguis sobre els seus graus, preus, beques i descomptes, residències, etc.

Saló de l’Ensenyament 2019

admin_plu
Enviat per admin_plu el dl., 04/02/2019 - 12:24

Ja arriba el Saló de l’Ensenyament 2019! Aquesta fira d’orientació universitària que se celebra del 20 al 24 de març del 2019,  és la més gran de Catalunya i hi trobaràs totes les universitats catalanes, així com d’espanyoles i d’altres parts del món. També podràs informar-te sobre Cicles Formatius de Grau Superior, ensenyaments artístics i d’idiomes.

Ah! I també ens hi trobaràs a nosaltres! Vine a conèixer-nos a la carpa de Preparats i et donarem un obsequi! T’hi esperem! 🙂

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.