Continguts relacionats amb ponderacions

           Llegeix més
Si fas batxillerat l'any que ve o el següent, t'interessa molt conèixer les noves ponderacions!
           Llegeix més
Saps que les ponderacions han canviat a partir del 2020? Hem creat un cercador de ponderacions perquè triïs les assignatures de la Selectivitat!
           Llegeix més
Has vist la nova taula de ponderacions del 2020? T'ajudem a triar les assignatures de la Fase Específica de la Selectivitat!
           Llegeix més
La Secretaria d’Universitats i Recerca ja ha publicat la nova taula de ponderacions de la Selectivitat, i això t’afecta molt si vols fer les PAU a partir del 2020! Per què? T’ho expliquem!
           Llegeix més
Mira l’última taula de ponderacions de 2018 de totes les universitats públiques catalanes i la UVic-UCC. T’expliquem perquè és important tenir molt en compte aquestes xifres per fer la matrícula de les PAU!
           Llegeix més
Arriba una notícia que capgira la història de l’assignatura dels peripatètics: Filosofia deixa de ser matèria obligatòria a la Selectivitat!
           Llegeix més
La 5a assignatura de la Fase General també podrà comptar a la Fase Específica, fent l’examen només una vegada! A més, s’hi afegeix Història de l’Art!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
4 + 10 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.