Continguts relacionats amb matrícula

31 juliol 2020            Llegeix més

Del 9 al 14 de setembre, ja pots fer la matrícula de la PAP de Mestres de convocatòria extraordinària. Pots fer-ho a Accés Universitat!

31 juliol 2020            Llegeix més

Has de fer la matrícula d'una PAP que no sigui dels graus de Mestres? Fes-la els dies 8 i 9 d'octubre a Accés Universitat.

31 juliol 2020            Llegeix més

Vols fer les PAU de la convocatòria extraordinària? Matricula't a Accés Universitat del 9 al 14 de setembre!

04 juny 2020            Llegeix més

Si estàs d'acord amb la plaça que t'ha tocat a la 2a assignació de places, pots matricular-te a la universitat entre el 21 i el 23 de setembre. Si tens dubtes sobre la matrícula, posa't en contacte amb la universitat on has estat assignat/da!

04 juny 2020            Llegeix més

Si vas fer una reclamació d'aquest tipus, avui ja et pots matricular a la universitat! Si tens dubtes sobre la matrícula, posa't en contacte amb la universitat que t'ha estat assignada. 

04 juny 2020            Llegeix més

T'han assignat la teva 1a preferència a la 1a assignació de places? Moltes felicitats! Has arribat exactament on volies! Ara només et falta fer la matrícula a la universitat: del 7 al 10 de setembre (universitats públiques).

04 juny 2020            Llegeix més

Si has de fer una Prova d'Aptitud Personal (PAP) per accedir a un grau, ja pots fer-ne la matrícula, excepte la PAP dels graus de Mestre/a. Podràs de fer-la a Accés Universitat.

 

27 abril 2020            Llegeix més

Faràs les PAU? Doncs has de fer la Matrícula de la Selectivitat del 15 de maig al 15 de juny a Accés Universitat. Aquesta matrícula és per a tot el tipus d'alumnat: batxillerat, cicles i alumnes lliures.

27 gener 2020            Llegeix més
Avui comença la matrícula de la convocatòria de febrer!
03 juny 2019            Llegeix més

Has de fer les Proves d'Aptitud Personal (PAP) de Ciències de l'Activitat Física de l'Esport (CAFE)? Doncs ara és hora de fer la matrícula de les proves! Pots fer-ho al web d'Accés Universitat del 4 a l'11 de juny!

25 febrer 2019            Llegeix més
Ja has entregat el treball de recerca? No el deixis en un calaix! Presenta’l al Premis UVic: podràs guanyar un premi econòmic i endur-te un descompte en la matrícula de primer curs de la universitat!
01 febrer 2019            Llegeix més

Vols accedir a un grau de Mestres? Doncs has de superar les Proves d'Aptitud Personal (PAP)! Aquest any s'han avançat i es faran el 27 d'abril, així que la Matrícula de les proves, també és abans. Del 27 d'abril al 14 de març, has fer el tràmit a través del web Accés Universitat!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals