Preguntes i Respostes

Preinscipció

Comentaris

1

Vaig fer les PAU el curs 2017-2018, i aquest curs he estat cursant el primer curs d'educació Primària per una universitat a distància (UNIR). El curs que ve, però, m'agradaria cursar-lo en una universitat física. Quin procediment he de seguir per poder matricular-me a la universitat? Quins són els terminis? Gràcies

Comentaris

Redaccio

Hola, Helenasoler25!

Tens dues opcions:
– Demanar un Trasllat d’Expedient. És a dir, demanar a una universitat que t’accepti com a nova alumna del grau que ja estàs cursant sense haver de passar altre cop per la Preinscripció i demanant que se’t reconeguin les assignatures que ja has cursat. Per fer això, t’has de posar en contacte amb la universitat on vols començar i demanar quina és la documentació que necessiten i com has de procedir. Això pots començar a fer-ho ja, ja que els trasllats d’expedient solen començar a mitjan curs.
– Fer la Preinscripció Universitària de juny: significa demanar plaça a una o diverses universitats, però per començar de nou a 1r curs. És l’opció que et quedarà si no accepten el teu trasllat d’expedient. Per tant, com veus, pots iniciar les dues opcions alhora, per si una d’elles no funciona. La Preinscripció de convocatòria ordinària és del 4 de juny a l’1 o 2 de juliol (les dates encara no estan confirmades) i es fa a través del web: https://accesuniversitat.gencat.cat/

Et desitgem molta sort! 🙂

Gràcies per escriure’ns i fins aviat.

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.