Qui som?

Preparats, Llestos, Universitat és una de les webs d’orientació universitària de referència. El nostre objectiu és aportar informació d’actualitat de qualitat i recursos lliures i gratuïts als estudiants que es plantegen accedir a qualsevol Grau i universitat.

L’equip de Preparats està format per persones dels sectors de la comunicació i el periodisme. Gràcies al treball col·laboratiu amb estudiants i professorat universitari, nodrim aquesta plataforma per ajudar-te a construir el teu propi pont cap a la universitat i els estudis superiors.

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.