Treball de recerca

Pensant tema pel Treball de Recerca? Vols saber quina estructura ha de tenir per treure una bona nota? Com s’ha de preparar l’exposició oral? Sabem que el TdR és una de les teves majors preocupacions durant el Batxillerat. De fet, juntament amb la sele, és l’últim gran pas abans de la Universitat, i fer-lo t’ajudarà molt per aprendre a fer els treballs de la carrera.

QUIN TEMA TRIO I COM PUC FER-LO?

  • Escull una temàtica que t’interessi molt, ja que et passaràs mig curs fent-lo! Un consell? Que no ho coneguis tot sobre això, és a dir, que tinguis ganes d’investigar per saber-ne molt més!

Utilitza aquest cercador per inspirar-te entre els gairebé 1000 premiats pels Premis UVic als millors Treballs de Recerca de Batxillerat:

Cerca Recerca - Treballs de Recerca- UVic

COM FER UN BON TREBALL DE RECERCA?

COM FER LA PRESENTACIÓ ESCRITA DEL TR?

COM HE DE FER LA PRESENTACIÓ ORAL?

  • Aquest és el pas final del TdR i una bona exposició pot fer que milloris molt la nota. Estem segurs que un bon contingut tindrà com a resultat una molt bona exposició!

Mira aquest vídeo-tutorial per fer una presentació oral de 10!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.