NOTÍCIES

Necessites inspiració per trobar el tema pel Treball de Recerca o per estructurar tota la informació que tens? Aquí tens 30 exemples de treballs que han guanyat un premi per ser dels millors de Catalunya. Descarrega-te’ls i dona’ls un cop d’ull!
Has vist la nova taula de ponderacions del 2020? T'ajudem a triar les assignatures de la Fase Específica de la Selectivitat!
Si estudies Educació Infantil o Primària en aquesta universitat, faràs pràctiques en escoles des de 1r curs i vindran infants a les aules de la uni perquè practiquis encara més! Vols saber quina uni és?
Faràs la Preinscripció de setembre i no saps si queden places al grau que vols estudiar? T'ajudem a descobrir-ho!
No entens el procés d'assignació de places de les universitats? T'expliquem què fer en cada cas durant la 1a i 2a assignació i les reassignacions!
Ja tens les notes de la Sele... i ara què? Quines opcions tens si has suspès alguna assignatura o què has de fer si ho tens tot aprovat? T'ho expliquem!
Aquí tens un nou cercador que et permet buscar les notes de tall segons el grau que vols estudiar! També pots visualitzar les notes de tall de tots els graus d'una uni!
No pots decidir-te entre un Grau de ciències i una enginyeria? El Grau en Biotecnologia té una mica dels dos àmbits i treballa per estar al servei de les persones!
Vols estudiar alguna cosa relacionada amb l'esport? Et parlem dels cicles i graus universitaris que pots fer!
Et fa por l'examen d'Història de la Sele? Hem preparat un vídeo amb tots els passos que necessites seguir per aprovar-lo!
4 de cada 10 persones que es van presentar a la PAP de Mestre no la va aprovar. T'expliquem com va anar aquesta prova respecte els últims anys!
De les persones que han aprovat la selectivitat durant els últims tres anys, veiem que en conjunt, tenen dificultat amb les mateixes assignatures. T'expliquem quines són!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.