NOTÍCIES

Vols guanyar una càmera Fujifilm Instax Mini 9? Puja apunts de 2n de batxillerat i/o Selectivitat a la web de Preparats i entraràs al sorteig d'aquest super premi!
Necessites inspiració per trobar el tema pel Treball de Recerca o per estructurar tota la informació que tens? Aquí tens 30 exemples de treballs que han guanyat un premi per ser dels millors de Catalunya. Descarrega-te’ls i dona’ls un cop d’ull!
Has vist la nova taula de ponderacions del 2020? T'ajudem a triar les assignatures de la Fase Específica de la Selectivitat!
Si estudies Educació Infantil o Primària en aquesta universitat, faràs pràctiques en escoles des de 1r curs i vindran infants a les aules de la uni perquè practiquis encara més! Vols saber quina uni és?
Faràs la Preinscripció de setembre i no saps si queden places al grau que vols estudiar? T'ajudem a descobrir-ho!
No entens el procés d'assignació de places de les universitats? T'expliquem què fer en cada cas durant la 1a i 2a assignació i les reassignacions!
Ja tens les notes de la Sele... i ara què? Quines opcions tens si has suspès alguna assignatura o què has de fer si ho tens tot aprovat? T'ho expliquem!
Aquí tens un nou cercador que et permet buscar les notes de tall segons el grau que vols estudiar! També pots visualitzar les notes de tall de tots els graus d'una uni!
No pots decidir-te entre un Grau de ciències i una enginyeria? El Grau en Biotecnologia té una mica dels dos àmbits i treballa per estar al servei de les persones!
Vols estudiar alguna cosa relacionada amb l'esport? Et parlem dels cicles i graus universitaris que pots fer!
Et fa por l'examen d'Història de la Sele? Hem preparat un vídeo amb tots els passos que necessites seguir per aprovar-lo!
4 de cada 10 persones que es van presentar a la PAP de Mestre no la va aprovar. T'expliquem com va anar aquesta prova respecte els últims anys!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals