Preguntes i Respostes

a_b_m

Comentaris

2

Hola, he de triar el tema del meu tdr i vaig molt perduda. M’agradaria fer alguna cosa relacionada amb la publicitat i el consumisme i com afecta en la nostra vida diària. El problema es que no se molt cap a on enfocar-ho ni que puc fer per la part pràctica. Gràcies.

Per altra banda també m’agrada el tema de dissenyar logos.

Comentaris

carla.roca

Hola, a_b_m!

Un exemple d'idea que et podria servir per fer un Treball de Recerca relacionat amb la publicitat i el consumisme seria: analitzar la publicitat i promoció que fa una marca concreta que estigui molt lligada al concepte de societat consumista. Un clar exemple seria Apple, ja que hi ha milions de persones que es compren el nou iPhone cada any, fins i tot sense que els faci falta, simplement perquè volen la nova versió. Seria molt interessant que poguessis analitzar què fa la marca per impactar d'aquesta manera als consumidors, convencent-los per comprar una vegada darrera l'altra.

Molta sort!

111_

Hola! He de triar el tema del meu tdr. Voldria fer algo relacionat amb quins són els mitjans que avui en dia ens inciten a comprar un producte. Així fer una mica de comparativa amb com han cambiat les formes de publicitat d’abans (televisió, diari) i ara (xarxes socials). El problema és que vull fer una part pràctica original i no se el que!

Gràcies

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
11 + 4 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.