Preguntes i Respostes

Accés universitat amb titulació universitària

Comentaris

2

Estic acabant una carrera i m'agradaria començar una altra, què faig per no perdre'm les dates més importants d'inscripcions i estar al dia de les publicacions de noves informacions com les PAP o les inscripcions. Com accedeixo demostrant que tinc una carrera si encara no l'he acabat però l'acabo aquest any??

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola, Ada!

Per estar al dia de totes les dates i tràmits, et recomanem consultar amb freqüència aquesta web o la de Universitats de Gencat.

En principi, per accedir a una carrera per la via de "titulat universitari" necessites tenir el títol. La Preinscripció Universitària encara no té dates confirmades però, si no canvia massa, sol ser al juny i al setmbre.

Per saber si podries fer la preinscripció abans de rebre el títol, pots demanar-ho a l'Oficina d'Accés a la Universitat.

Gràcies per escriure'ns i molta sort!

Publicat per: Núria Castellet Fontcuberta

Aquest any acabo la meva carrera, puc accedir a una altra per la via de "titulat universitari" encara que les dues carreres no tinguin res a veure? La que hauré acabat aquest any és de l¡àmbit comunicatiu i a la que m'agradaria accedir és de ciències. Hi ha algun criteri per accedir a la nova carrera o només cal que sigui un títol universitari i ja està?

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
8 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.