Preguntes i Respostes

Accés universitat amb titulació universitària

Comentaris

2

Estic acabant una carrera i m'agradaria començar una altra, què faig per no perdre'm les dates més importants d'inscripcions i estar al dia de les publicacions de noves informacions com les PAP o les inscripcions. Com accedeixo demostrant que tinc una carrera si encara no l'he acabat però l'acabo aquest any??

Comentaris

Redacció Preparats.cat

Hola, Ada!

Per estar al dia de totes les dates i tràmits, et recomanem consultar amb freqüència aquesta web o la de Universitats de Gencat.

En principi, per accedir a una carrera per la via de "titulat universitari" necessites tenir el títol. La Preinscripció Universitària encara no té dates confirmades però, si no canvia massa, sol ser al juny i al setmbre.

Per saber si podries fer la preinscripció abans de rebre el títol, pots demanar-ho a l'Oficina d'Accés a la Universitat.

Gràcies per escriure'ns i molta sort!

Núria Castellet Fontcuberta

Aquest any acabo la meva carrera, puc accedir a una altra per la via de "titulat universitari" encara que les dues carreres no tinguin res a veure? La que hauré acabat aquest any és de l¡àmbit comunicatiu i a la que m'agradaria accedir és de ciències. Hi ha algun criteri per accedir a la nova carrera o només cal que sigui un títol universitari i ja està?

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
8 + 6 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.