Preguntes i Respostes

apunts biologia

Comentaris

1

No se trobar els apunts de biologia que suposadament estan penjats aquí... N'hi ha?! Gràcies

Comentaris

Redaccio

Hola, Mon7! 

Al nostre web, només trobaràs els apunts que hagin pujat altres usuaris. Així que, com que cap ho ha fet fins ara, no en tenim!
Un cop hagis estudiat amb els apunts que aconsegueixis, et recomanem que els publiquis al nostre web, així ajudaràs a altres persones! 🙂

Gràcies i fins aviat!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.