Preguntes i Respostes

arquitectura per batxillerat d'arts

Comentaris

1

Estic cursant 2n de batxilletat d'arts plàstiques però m'encantaria estudiar arquitectura. El problema és que fa dos anys que no faig ni mates ni física.

Que em recomeneu fer?

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola!

És important que donis un cop d'ulla a les ponderacions de les universitats 2024, on podràs veure a quines assignatures específiques de la Selectivitat donen més importància les facultats que fan Arquitectura o  Estudis d'Arquitectura a Catalunya.

Les assignatures que ponderen 0,2 són les que més t'ajudaran a la teva nota d'accés a la universitat. Si t'hi fixes, algunes facultats valoren amb 0,2 Física i Matemàtiques, però d'altres no ho fan i, en canvi, valoren amb un 0,2 assignatures com Dibuix Tècnic, Dibuix Artístic, Disseny i Història de l'Art. Això vol dir que, segons a quin grau d'Arquitectura vulguis entrar, el batxillerat d'arts ja és adequat i et permetrà accedir a Arquitectura, si arribes a la nota de tall necessària.

És a dir, segons la facultat que t'interessi més, potser no cal canviar de modalitat de batxillerat! Tot i això, també podries decidir presentar-te a la Selectivitat a assignatures específiques com Física o Matemàtiques, i preparar-te aquestes matèries pel teu compte o a través d'una escola de repàs que t'ajudi a estudiar.

Esperem haver pogut ajudar-te!

Molta sort! 😊

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
1 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.