Preguntes i Respostes

Assignació

Comentaris

1

Hola! Tinc varies preguntes. Per començar si vull millorar nota, puc anar al setembre a fer només 2 o 3 específiques sense fer la fase general? I si per exemple jo al juny he fet matemàtiques a la fase general i faig mates com a específica al setembre, només em conta com a específica o també se'm modifica la fase general?

Després, si en la primera assignació entro a la meva segona opció, em puc esperar al setembre a veure si entro a la meva primera opció i si no és el cas entro a la que ja havia entrat en la primera assignació?

I per acabar, he vist que si demano una segona correcció puc entrar a la primera assignació però si la correcció és d'una matèria específica, que pot fer que varii la meva nota 1 punt, jo faig la llista de preferències i tinc fins el dia 1 sense saber el resultat de la segona correcció, cert?

Moltes gràcies!!

Comentaris

carla.roca

Hola!

Anirem responent a tot el que demanes per separat:

  1. Sí, pots fer específiques soltes sense problema! No has de repetir la Fase General.
  2. Si al setembre t'examines de Matemàtiques a la Fase Específica, només et millorarà la nota en aquesta fase. En canvi, però, si decideixes repetir-la  a la Fase General, se't modificarà també la nota a l'específica, però per fer-ho has de repetir TOTA la Fase General.
  3. Si a la 1a assignació no entres a la teva primera opció, pots esperar a la 2a assignació de places i, fins i tot, a les reassignacions, però seguiràs dins la Preinscripció Universitària de juny. No has de fer la Preinscripció de setembre perquè tindràs encara menys possibilitats d'accedir a la universitat desitjada.
  4. Totes les revisions de les PAU es publiquen el dia 8 de juliol i, per tant, entraries dins la 1a assignació de places (11 de juliol), sigui una matèria de la Fase General o de l'Específica.


Esperem haver pogut resoldre els teus dubtes! :)

Gràcies i molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.