Preguntes i Respostes

Assignació places

Comentaris

1

Hola, 

Em van assignar la quarta opció però com m'he quedat a 0,012 de la tercera opció he decidit esperar a la segona assignació. Si a la segona assignació em quedo amb la quarta igualment i vull esperar a la reassignació, tinc entès que puc continuar en el procés de reassignació però m'he de matricular per tal de no perdre la plaça que m'han donat, és així? I com sabré el dia que em toca fer la matrícula? 

També m'agradaria saber si en les reassignació t'assignen una plaça millor, quants diners perds pel canvi de matrícula? 

Moltes gràcies! 

Comentaris

carla.roca

Hola, mariajusto21!

Per esperar a les reassignacions, has d'activar el tràmit "Continuar en el procés de reassignacions de places" (del 18 al 23 de setembre) a Accés Universitat. Si esperes a les reassignacions, pots perdre la plaça assignada a la 2a assignació i, per tant, pots matricular-te o no a aquesta per no perdre-la, però no és obligatori. La matrícula de la 2a assignació és del 21 al 23 de setembre.

Si et matricules a la teva 2a assignació i la millores en alguna reassignació i et vols canviar, només perdràs les taxes universitàries (menys de 200 € aprox.), sempre que el canvi el facis a una de les universitats que has posat a la preinscripció, és a dir, una pública o la UVic (concertada). Si et canviessis a una universitat privada o a una de fora de Catalunya, no seria així.

Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals