Preguntes i Respostes

Assignacions

Comentaris

5

Si no he pogut fer la matricula de la primera assignació en la qual em van assignar la meva primera opció, entenc que he perdut la plaça.

Però que puc fer si m'ha passat això?

Comentaris

Redacció Preparats.cat

Hola!

Avui ha sortit la 2a assignació de places! Has comprovat si t'has quedat amb la mateixa plaça que tenies a la 1a assignació? Si és així, no l'has perdut i pots matricular-te del 26 al 28 de juliol. 

Sort!

ot.ba

A accés a la universitat en el apartat de "Continuar en el procés de reassignació de places" em diu que no he realitzat el tramit. Però en el apartat on va sortit la primera assignació "Consulta assignació de places juny 2022" diu que avui s'ha actualitzat, no se si això és la segona assignació o no.

 

Gràcies.

ot.ba

A "Accés universitat" em surt que no he realitzat el tràmit per a "Continuar en el procés de reassignació de places", en canvi l'apartat de "Consulta assignació de places juny 2022" diu que s'ha actualitzat avui, no se si això vol dir si puc optar per la segona assignació o no.

Gràcies.

GUILLEMBG

Bona tarda, 

 

Si a la segona assignació m'he quedat igual, i li he clicat al botó "continuar amb el procés de reassignació" però al final vull la plaça assignada podré matricular-me elentre el 26 i el 28 de juliol?

Redacció Preparats.cat

Hola!

El que veies actualitzat a data d'ahir és la 2a assignació, efectivament.

Si has activat el tràmit de les reassignacions, també et pots matricular sense cap problema a la plaça que tens de la 2a assignació. Així t'assegures que tens una plaça, i pots esperar a les reassignacions sense preocupacions.

Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
15 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.