Preguntes i Respostes

Assignacions

Comentaris

1

Si m'espero a la segona assignació per a veure si aconsegueixo entrar a la primera opció i m'accepten, en el cas que em repensi, podria renunciar i quedar-me amb la segona opció? 

Comentaris

carla.roca

Hola!

Entenem que el que expliques és que:

  1. A la 1a assignació de places no t'accepten a la teva primera opció però t'assignen, per exemple, a la 2a opció
  2. Esperes a la 2a assignació de places i, finalment, t'accepten a la teva 1a opció
  3. Tot i que mitjançant les teves preferències donaves a entendre que la plaça que més desitges és la que has situat en 1a opció, ara prefereixes la 2a opció, que és la que se't va assignar a la 1a assignació de places. Ara t'agradaria acceptar el que se't va donar a la 1a assignació de places.

Si ho hem entès bé i el que ens planteges és això, el que hauries de fer en aquell moment és posar-te en contacte amb l'Oficina d'Accés a la Universitat* i presentar-los una instància de canvi de preferències. A l'Oficina o a qualsevol de les seves seus territorials t'explicaran com has de fer-ho.

Tot i això, que sàpigues que fins al dia 1 de juliol, encara pots modificar el llistat de les teves preferències a la Preinscripció Universitària.

Gràcies i molta sort!

*Oficina d’Accés a la Universitat
Adreça: Via Laietana, 2 planta baixa
Població: 08003 Barcelona
Telèfons: 93 223 03 23 i 93 223 25 91 de 9.00 a 14.00 hores
Adreça de contacte: Bústia de contacte
Horari d’atenció: Tot l’any de dilluns a divendres de 9 a 14 hores

Adreces d’altres seus: Girona,
Lleida, Manresa, Mataró, Tarragona,
Tortosa i Vic

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.