Preguntes i Respostes

assignatures batxiller

Comentaris

1

Bon dia,enguany començo 1r de batxiller i he de triar la modalitat i assignatures que després me ponderin a selectivitat. Vull estudiar psicologia i els orientadors de l'ESO me recomanaren estudiar el batxillerat general, perque, en teoria, era adient pels graus de ciències de la salut.

La millor opció era fer el científic, però no vull fer física i química perquè a 4rt em va costar moltíssim aprovar la asignatura.

;irant les ponderacions de 2024-25, veig que les asignatures del general no ponderen.

 

Com podria fer-ho per no haver de fer física, però tenir les millors opcions de ponderacions al grau?

 

Gràcies

Júlia

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Bon dia, Júlia.

Com bé diu a les ponderacions 2024, les tres assignatures que ponderen el màxim (0,2) pertanyen al batxillerat científic: Biologia, Matemàtiques i Matemàtiques aplicades a les Ciències Socials.

Si realment vols evitar Física i Química, podries optar pel batxillerat d'Humanitats i Ciències Socials, el qual fa dues de les assignatures que ponderen 0,1 a Psicologia: Funcionament de l'Empresa i Disseny de Models de Negoci, Matemàtiques Aplicades a les Ciències Socials i Història de la Filosofia. Òbviament, si tries aquesta opció de batxillerat, ponderaràs una mica menys que les persones que han fet el batxillerat científic.

Et recomanem demanar també orientació a l'equip de Tria Educativa de la Generalitat.

Molta sort! 😉

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
6 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.