Preguntes i Respostes

Batxi/cicles-uni

Comentaris

1

Hola, Bones, sé que encara amb queda un any, però no sé què fer, sempre he volgut fer baxi per poder anar a la universitat i crec que per les meves afinitats podria ser batxillerat social, ara el que passa és que no sé les sortides de cada, i res amb crida l'atenció, tampoc sé si fer el social o l'humanístic. Soc molt bona aprenent nous idiomes i parlar amb la gent (fent intercanvi) soc molt sociable, m'agrada la història grega, els filòsofs, també m'agrada la literatura no sintaxi, m'agrada saber la història, els personatges principals (soc molt més del renaixentista), també m'agrada la història com a tal reis…aM'agradennesmmatemàtiques sempre he set molt bona, fins aquest curs, però bé també és per les coses que fem que les entenc millors o no. M'agrada l'atonomia, saber coses del cos, soc d'aquelles persones que ajuda a les persones, sempre m'han dit és que tu ajudes molt bé a les persones, m'agrada saber els problemes de la gent i tal… I no sabria que podria ser, he fet el text i els resultats que m'han donat no m'han cridat l'atenció. LA gent mes propera ami mha dit que sigui mestre, pero si soc mestre de que? mhan dit marketing, m'han dit algo de moda... Peor no ho trobo, sempre ma agradat administrativa o ser secreataria etc

 

 

D'altre obsio he dit que m'agradaria fe r baxi er anar a la universitat, però si per alguna cosa amb crida la atenció fer un cicle( encara no es el cas) hi hauria alguna manera de fer un cicle i anar a la universitat? o no és possible, perquè després del cicle vas a treballar directe?

 

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola, sdfs09!

Primer de tot, aclarir-te que si fas un cicle formatiu de grau superior, després pots entrar a la universitat igual que si vens de batxillerat. Només necessites arribar a la nota de tall que se't demani per la carrera a la qual vulguis accedir.

Entenem que estàs a 4t d'ESO i encara has de triar a quina modalitat de batxillerat vols entrar. Pel que ens dius, encaixaries molt bé a la modalitat de Batxillerat d'Humanitats i Ciències Socials (no n'hi ha un de Social i un d'Humanístic, sinó que és el mateix que ho engloba tot), ja que hi faries assignatures de tot el que has mencionat que t'agrada: llengua, història, filosofia, literatura, matemàtiques per les ciències socials... 

És cert que en aquest batxillerat no estudiaries anatomia, però tampoc has mencionat que t'agradaria estudiar alguna cosa relacionada amb la salut. Ara bé, sí que has dit que t'agrada ajudar a la gent i que et diuen que ho sap fer. I el millor d'això és que no només pots ajudar a la gent estudiant una carrera o un cicle de salut, sinó a través de moltíssimes altres professions: mestra, psicòloga, educadora social, etc. 

Esperem haver pogut ajudar-te i que tinguis molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
5 + 12 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.