Preguntes i Respostes

Biologia Ambiental o Veterinària

Comentaris

1

L'any vinent començo la universitat i tinc dubtes sobre quina carrera estudiar. La meva idea es poder treballar en centres de recuperació de fauna o similars. Sempre m'han interessat molt els animals i la seva conservació. Segons tinc entès, a aquest tipus de treball es pot accedir tan per Veterinària com per Biologia Ambiental, per això dubto. Vaig anar a les portes obertes de la UAB i ens van dir que la carrera de veterinaria es centrava molt en la clínica i la ganaderia, no es tracta la fauna salvatge, per exemple. Per això em vaig plantejar la opció de fer Biologia Ambiental, que, tot i no ser exclusivament d'animals, te assignatures dedicades a la conservació de la fauna i la flora.

No estic segura de quina seria la millor opció.

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola, Sara!!

Creiem que el grau en Biologia Ambiental et permetrà treballar en temes de conservació de flora i fauna, però potser està una mica allunyat dels animals.

En canvi, el grau en Biologia, que és més genèric, tracta els dos àmbits i alguns més i potser et pot interessar. Et recomanem visitar les Jornades de Portes Obertes de les universitats que ofereixin el grau en Biologia per poder parlar de les sortides professionals amb professorat i estudiants actuals. En concret, et recomanem visitar la UVic (universitat concertada - per accedir-hi l'has de posar a la teva preinscripció universitària), ja que el seu grau en Biologia és molt potent a nivell d'instal·lacions i de les sortides de camp que fan gràcies a ser una facultat situada en una comarca amb moltíssima diversitat natural! La seva jornada de portes obertes presencial es farà el dissabte 23 de març.

Esperem que puguis assistir a xerrades de graus de Biologia o de l'àmbit de biociències a tantes jornades com puguis. T'ajudaran a prendre una bona decisió!

Molta sort 😉

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
1 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.