Preguntes i Respostes

CANVI D'ÀMBIT

Comentaris

1

Bona tarda, 

Aquest any he acabat la carrera de Treball Social, però al tercer any ja vaig veure que no m'agradava gaire. Volia estudiar Psicologia però no vaig poder entrar per la nota de tall. 

El tema de les sortides laborals i de sou és el que em fa tirar enrere alhora de fer un Màster/Postgrau més enfocat a nivell psico. M'interessa molt la Psicologia Forense però és bastant dificils poder viure d'aquesta rama. O bé, més enfocat a la sanitat.


D'altra banda, el tema d'organitzar, planificar i dirigir també són aspectes que em caractertizen o en el que em sento comode. Per això havia pensat en fer un FPGS de Marketing o ADE. Però no estic segura ben be de si m'agradarà o no. Estic bastant bloquejada amb el tema de gustos i vocació. I tampoc vull perdre més anys o sentir que m'he tornat a equivocar. 


En cas de que decidís fer un FPGS, desprès m'agradaria especialitzar-me fent un Màster/Postgrau, però no he trobat cap tipus de formació posterior amb via d'accès a FPGS. Així doncs, jo podría accedir a un Màster/Postgrau (en relació al FPGS escollit) utilitzant com via d'accès el títol universitari de Treball Social?

Comentaris

carla.roca

Hola, paula.ms!

Efectivament, després del grau en Treball Social ja pots accedir directament a un màster o postgrau! Fes una mica de recerca dels estudis que t'interessin i fixa't en la informació que es diu "accés", "requisits d'admissió" "a qui va destinat" o semblant, per veure si hi pots accedir amb el grau que has realitzat.

Si no tens clar quin estudi fer, et recomanem posar-te en contacte amb la universitat que l'imparteixi per demanar més informació. També pots buscar el nom del màster o postgrau a LinkedIn i hi trobaràs persones que l'han estudiat. Envia'ls un missatge privat demanant la seva opinió!

Que tinguis molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals