Preguntes i Respostes

Canvi de carrera

Comentaris

1

Hola!

Aquest any estic cursant primer de carrera a la UPC, però l'any vinent m'agradaria canviar de carrera. M'han recomanat fer un trasllat d'expedient, però tindria alguna penalització si aquest trasllat d'expedient no se m'accepta? Osigui, podria optar després a fer la preinscripció universitària del juny com si comences de nou?

Gràcies!

Comentaris

carla.roca

Hola!

No existeix cap mena de penalització, però sí que et recomanem que facis els dos tràmits a la vegada, ja que és compatible. Així, si no t'accepten d'una manera, potser tindràs sort amb l'altra!

  • Per fer el trasllat d'expedient, hauràs de posar-te en contacte amb la universitat on vulguis fer el canvi, i et recomanem que ho facis ben aviat, ja que existeixen dates diferents a cada universitat per fer-ne la sol·licitud.
  • La convocatòria ordinària de la Preinscripció Universitària és del 2 de juny a l'1 de juliol i es fa de forma online a Accés Universitat.

Molta sort!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
13 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.