Preguntes i Respostes

Canvi de carrera

Comentaris

3

Bones sóc un estuduant d'Arquitectura pero he vist que no es el que em pensava i vull fer un canvi de carrera hi ha alguna possibilitat de canviar abans dacaber el curs o m'he d'esperar?

Comentaris

carla.roca

Bones, jaumegimo3!

Depèn del grau al qual vulguis accedir!

  • Si és un grau que no s'ha omplert a les preinscripcions de juny i setembre d'aquest any, pot ser que hi trobis places a les preinscripcions d'octubre i febrer (que són convocatòries extraordinàries per estudis que encara tenen alguna plaça disponible). Això vol dir que, si pots accedir a aquest grau en alguna d'aquestes convocatòries, començaries a l'octubre o al febrer. Consulta aquí les dates!
  • Si és un grau que no té places disponibles per aquest curs, hauràs d'esperar al següent. Per accedir-hi, hi ha 2 mètodes que pots utilitzar alhora:
    1. Trasllat d'expedient: amb aquest tràmit, demanes un canvi de grau (i també pots demanar-lo d'universitat). La universitat a la qual vulguis cursar el grau (que tindrà unes places limitades per trasllats d'expedient), farà un estudi de les assignatures que ja has cursat per veure si te'n poden reconèixer algunes. Per fer un trasllat, però, cal que se't puguin reconèixer un mínim de 30 crèdits en els nous estudis. Informa't a la universitat on voldries començar el nou grau sobre quan has de fer-ho i quina documentació necessites presentar.
    2. Fer Preinscripció Universitària el curs vinent: de la mateixa manera que vas fer quan vas començar Arquitectura, una altra opció és fer la Preinscripció de nou el curs vinent.

Les dues opcions són bones i, si utilitzes l'una com l'altra, podràs tenir el doble de possibilitats! Si optes només pel trasllat d'expedient, comença a informar-te'n ja perquè els terminis comencen força d'hora.

Gràcies per escriure'ns i molta sort!

Bonastre

Hola,

El meu cas és molt similar, em vaig matricular a ADE+Dret, i ara veig que ADE no és el que m'esperava i voldria fer només Dret. Pel que expliqueu, ara veig que, segurament, no em queda un altre remei que fer els 30 crèdits per demanar el trasllat d'expedient (tot i que només porto dues setmanes!!!). De tota manera, demà comença la preinscripció d'octubre, així que provaré, a veure si hi ha sort...

Ara bé, la meva pregunta és: puc escollir els 30 crèdits d'entre les assignatures que vulgui i donar-me de baixa de les altres? O les he de fer totes?

D'altra banda,  els credits de Dret que cursi ara, després se'm convalidaran quan m'hagi matriculat al Grau de Dret?

 

Moltes gràcies per l'atenció.

carla.roca

Hola, Bonastre!

Totes aquestes preguntes hauries de fer-les a la universitat a la qual vulguis fer el canvi, ja que cada centre reconeix els crèdits a la seva manera, sempre depenent del pla d'estudis cursat i el que començaràs.

Salutacions i sort! :)

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals