Preguntes i Respostes

Canvi de carrera

Comentaris

1

L'any que ve m'agradaria estudiar psicologia, com que per nota no entro, he pensat que podia estudiar treball social i després canviar-me a la carrera que hauria volgut fer inicialment.

En el moment en el que em vulgui canviar ho podré fer sense cap inconvenient o necessitaré nota de sele igualment, em convalidaran assignatures...?

 

Moltes gràcies.

Comentaris

carla.roca

Hola, J!

El trasllat d'expedient no és un procés que tingui un 100% de garanties d'èxit, ja que cada grau i universitat té un nombre de places reservades i no solen ser moltes. Per tant, s'escull qui hi entra per ordre de nota d'accés.

Un cop comencis el grau en Treball Social, podràs iniciar el tràmit de trasllat d'expedient, que has de parlar amb la nova universitat. Et demanaran una sèrie de documentació que hauràs d'enviar per tal de demanar la plaça. Alhora, però, també tindràs l'opció de fer de nou la Preinscripció Universitària i demanar un estudi de reconeixement de crèdits. Són dues opcions que pots tramitar a la vegada!

Molts ànims amb tot aquest procés! T'animem a provar les dues opcions!

Gràcies per escriure'ns i moltíssima sort a la universitat :)

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals