Preguntes i Respostes

CANVI DE CARRERA

Comentaris

3

Hola,

Aquest any acabo de fer les PAU i dubto que entri a la carrera que jo volia. En aquest cas, podria començar l'any que ve una carrera que amb la nota pugui accedir ( ex q demanen un 7) , i l'any que ve fer un canvi de carrera ( ex. que demanen un 9) sense haver de repetir les PAU?

 

 

Comentaris

carla.roca

Hola!

El pròxim curs, pots demanar un trasllat d'expedient (canvi de carrera i/o universitat), sempre que els dos graus siguin del mateix àmbit de coneixement. Aquest procés serveix per a dos estudis amb assignatures semblants, ja que així te'n poden reconèixer algunes que has fet al primer curs de la primera carrera i te les estalvies a la nova. Ara bé, has de saber que hi ha poques places estipulades per fer trasllats d'expedient i que només hi accediran les persones que la sol·licitin que tinguin millor expedient acadèmic universitari.

Si es tracta de dues carreres molt diferents, hauràs de fer la Selectivitat (en cas que encara et falti molta nota) i la Preinscripció Universitària de nou l'any vinent.

Gràcies per escriure'ns i molta sort!

amñoz

Doncs, si aquest any començo Turisme, relacions laborals o comunicació interactiva, i l'any que ve, vull cambiar me a publicitat i relacions públiques o publicitat relacions públiques i màrketing. Podria?

carla.roca

Hola!

Depèn de si hi ha assignatures semblants o no entre aquestes carreres! Un cop comencis el curs, posa't en contacte amb la universitat on vols fer el canvi i demana'ls un estudi de reconeixement d'assignatures per saber si podràs sol·licitar el trasllat d'expedient. 

Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals