Preguntes i Respostes

Canvi de carrera abans de l'any que ve

Comentaris

3

Sóc estudiant de segon curs de la UPF. Acabo de veure clar que no estic a la carrera correcta i m'agradaria canviar-me sense esperar a l'any que ve. És possible? 

Moltes gràcies 

Comentaris

Redacció Preparats.cat

Hola!

En quin cas et trobes? Vols canviar-te a una carrera de la mateixa branca de coneixement o un grau completament diferent? A la mateixa universitat o a una altra?

Gràcies!

lauragarcia

Bon dia,

Seria un estudi d'una altra branca. Quant a l'universitat, m'és indiferent si a la mateixa o a una altra.

Gràcies 

Redacció Preparats.cat

D'acord, Laura!

Quan es tracta d'estudis molt diferents, és a dir, entre els quals no es poden fer reconeixements de crèdits cursats, el que has de fer és directament la preinscripció universitària de nou. Un exemple de graus molt diferents seria passar de Traducció i Interpretació a Enginyeria Mecànica.

Per fer la preinscripció per aquest nou curs que comença, la convocatòria de setembre ja es va tancar el dia 21, però potser pots fer-la fora de termini entrant a Accés Universitat i a l'apartat "Les meves peticions". Que sàpigues, però, que només hi trobaràs els graus que encara tinguin places lliures! També existeix la convocatòria de febrer, però encara hi trobaràs menys places que a l'actual convocatòria...

Si la teva intenció és intentar entrar al grau de cara al curs que ve, et recomanem fer la preinscripció universitària durant la convocatòria ordinària del 2023 (que sol ser sempre al mes de juny), ja que és el període en el qual pots optar a places de tots els graus.

Molta sort! :)

 

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
4 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.