Preguntes i Respostes

Canvi de grau

Comentaris

1

Hola, actualment estic cursant primer d'enginyeria de materials i tinc clar que en vull canviar a través de la preinscripció universitària al juny vinent, la meva pregunta es si hauria d'anul·lar la matrícula o deixar el grau abans de fer la preinscripció al juny, o si quan la faci s'anul·la automaticament. També m'agradaria preguntar que si estar registrada al grau però no anar ni presentar-me als exàmens pot repercutir en el meu expedient d'alguna forma encara que em canviï d'universitat. Gràcies!

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola, carlssss!

Pots fer la Preinscripció Universitària el curs vinent tranquil·lament sense necessitat de deixar oficialment el grau que has començat ara. No t'hauria d'afectar en res al teu expedient acadèmic. Tot i això, pots avisar a la universitat on estàs ara quan decideixis deixar el grau, ja que sempre és d'agrair.

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
9 + 5 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.