Preguntes i Respostes

canvi de preferencies / continuar amb la resignació

Comentaris

1

Bona tarda

El meu cas el molt particular ja que vaig a cometre un error alhora de posar preferencies i a mes vaig demanar revisió i m´han baixat la nota fet que ara no estic a la nota de tall inicial de la carrera que volia posar en primera i vaig posar en tercera. Entec que ara em donaran la quarta, pero vul preguntar, despres de la segona asignació tens opció de canviar de preferencies, i el canviaré, però que te preferencia continuar amb la resignació o canviar preferencies o puc fer les dues coses alhora. 

Es a dir  en primera assignació tenia la segona preferencia, al demanar revisió i segons tinc entes encara estic en la primera assignació , pero aquesta sembla que ho notificaran en la segona, seguin la logica d´assignacións  si la nota que tinc ara despres de la revisió  ja l´hagues tingut el primer dia  d´assignació crec que m´haurien donat la 4 opció i per tant la tercera opció (que es la que vull i la vaig posar en tercera per error ) hauria d´optar a traves de continuar amb la reasignació. Alhora tinc entes que si el 18 de setembre  puc canviar les preferencies, aquestes es canvien despres d´haver rebut la segona assignació i diuen que aquestes preferencies resten a la cua, o sigui primer es fan les reasignacions i despres els canvis de preferencies, es així? son compatibles  el continuar amb la reasignació ( que sempre es per pujar d´assignació) amb el canvi de preferencies. Es a dir canviar les preferencies despres que t´hagin donat la segona assignació perquè serveix, he llegit en alguna de les vostres respostes que el que preval sempre es la nota. Moltes gràcies

Comentaris

carla.roca

Hola, joan2190!

Sí que pots fer un canvi de preferències després de la 2a assignació: a partir del 18 de setembre al teu perfil d'Accés Universitat.

En un cas tan particular, et recomanem que et posis en contacte amb l'Oficina d'Accés a la Universitat o qualsevol de les seves seus, ja que et podran aconsellar molt millor.

Gràcies i sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals