Preguntes i Respostes

Canvi d'estudis

Comentaris

1

Hola!

A batxillerat vaig cursar el tecnològic i a la fase general vaig fer les matemàtiques del científic. La cosa és que ara estic cursant una enginyeria que no m'agrada, ja que jo vull estudiar el grau en Estudis d'Àsia Oriental. Ja he vist que no puc fer el canvi d'expedient, ja que no em podrien convalidar res perquè són de branques diferents i m'hauria d'esperar fins a la convocatòria de l'any que ve. Aleshores se que m'hauria de presentar a la fase específica per fer algunes assignatures que puntuessin per aquest grau. La meva pregunta és, malgrat hagi fet matemàtiques a la fase general, la mitjana de la fase general seguirà sent la mateixa no? És a dir, no l'he de repetir no? (vull dir que em valdria igual per entrar a aquest grau), malgrat aquesta no puntuí pel grau al qual vull accedir.

Gràcies.

Comentaris

carla.roca

Hola, Are!

Aquesta assignatura no et pondera a la Fase Específica, però sí que et compta com qualsevol de les matèries de modalitat de la Fase General (només pots escollir entre Matemàtiques, Matemàtiques aplicades a les CC.SS), Llatí i Fonaments de les Arts).

Per tant, no has de fer cap canvi a la Fase General, però sí pots fer alguna nova assignatura de la Fase Específica per arribar a la nota de tall desitjada.

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals