Preguntes i Respostes

Canvi d'expedient universitat

Comentaris

1

Hola bones,

Tinc un dubte a veure si me'l podeu resoldre :)

Jo he cursat una carrera ja i estic interessat a fer ara la d'ADE. M'estic matriculant a la UOC, perquè m'interessaria fer 1 o dos anys on-line i després passar-me a la UPF per exemple. Hi hauria algun problema per fer el canvi d'expedient? La nota per entrar a ADE a la UPF és molt alta, però amb una segona carrera pots entrar amb un 5. És a dir jo ara podria entrar sense problema.

Sabeu si hi hauria algun problema per fer el canvi d'expedient i per ser una segona carrera podria entrar sense cap tipus de complicacions? O hi ha altres estudiants que també ho volen fer i després és un cacao?

Ho dic perquè no vull cursar els 4 anys a la UOC, ja que seria massa dur i no vull començar i veure que després no em puc canviar a la UPF. Si no hi ha aquesta seguretat, em matriculo a la UPF directament.

Alguna idea?

Moltes gràcies!

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola, Ahabcapt!

Que nosaltres sapiguem, no hi ha cap problema per començar una carrera a la UOC i després demanar un trasllat d'expedient.

De totes maneres, potser és millor que contactis amb la UPF i ho verifiquis.

Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
4 + 7 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.