Preguntes i Respostes

Canvi d’universitat

Comentaris

3

Hola,

ara mateix estic fent primer en un grau universitari pero l’any que ve vull canviar d’universitat per fer un grau similar. Per a fer la nova incripcio em serveix encara totes les notes de la sele de l’any passat? En cas afirmatiu, com he de realitzar la preinscripcio amb aquestes notes que ja tinc de la sele??

Comentaris

carla.roca

Hola!

Com que vols canviar d'universitat, però fer un grau similar (és a dir, que et podrien convalidar assignatures), tens dues opcions i pots fer les dues alhora:

  1. Demanar un trasllat d'expedient a la nova universitat. Per fer això, has d'haver cursat un mínim de 30 crèdits ECTS en aquest primer any i tenir-los aprovats. Si és així, podràs fer aquesta sol·licitud per canviar de grau i/o universitat.
  2. Fer la Preinscripció Universitària. Encara no hi ha dates exactes, però seran duran els mesos de juny (convocatòria ordinària) i setembre (convocatòria extraordinària). Es tracta de fer-la de nou, com la vas fer l'any passat, i es tindran en compte les teves notes de la Selectivitat, ja que, si la vas fer l'any passat, no han caducat.

Sort!

 

Marc Ortiz

Hola, per demanar el trasllat d'expendient a qui s'ha de contactar? I a on podem comprovar les assignatures que ens convaliden? Gràcies.

carla.roca

Hola!

Tota aquesta informació l'has de demanar a la universitat on vulguis fer el canvi.

Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
9 + 6 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.