Preguntes i Respostes

CFGS

Comentaris

1

Bon dia a tots i totes!

A l'any 2016 vaig acabar el CFGS en Educació Infantil i vaig començar el grau a distància en Educació infantil i ha quedat a mitges. Ara m'agradaria acabar el grau de manera presencial però no sé exactament com gestionar tot el tema de preinscripcions, PAP i tot això. 1r, amb l'estat d'alarma, hi ha data per la preinscripció? si es així, on la puc trobar o quina és? 2n, quines persones han de fer les PAP? Hi ha data per les d'aquest any? Jo vaig fer les PAP allà cap al 2016 i vaig ser apte, no sé si tenen caducitat o si un cop fetes ja queda registrat... 

Moltes gràcies!!!

Comentaris

carla.roca

Hola, Jbtous!

Et responem els dubtes un per un:

  1. Encara no hi ha dates de la Preinscripció Universitària, però esperem que es publiquin aviat!
  2. Si vas fer les PAP de Mestres el 2016 i vas ser "apte/a", no has de tornar a repetir-les! La nota queda registrada a la teva documentació i t'apareixerà al formulari de la Preinscripció.
  3. Com que ja tens el grau iniciat, també podries demanar un trasllat d'expedient a una universitat presencial que faci el grau en Educació Infantil! És una opció amb poques places disponibles i s'hi accedeix per ordre de nota, però val la pena intentar-ho! Posa't en contacte amb les unis que més t'interessin i demana quina documentació has d'entregar i quan.

Esperem haver pogut resoldre els teus dubtes!

Sort ;)

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals