Preguntes i Respostes

Cicle

Comentaris

1

Bom dia, 

Aquest any he començat 1r de carrera de dret, perö crec que realment no es el que m’agrada i m’he replantejat molts cops haver fet la carrera de psicologia. El problema es que la nota no m’arriba i nose si tornar a fer la selectivitat o ficar-me a un cicle i despres entrar a la uni. Que creieu que es millor? Perquè quins cicles podria fer relacionats amb la carrera de psicologia?

Gràcies.

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola, aastrid!

La veritat és que no hi ha cicles que estiguin massa relacionats amb la carrera de Psicologia, però potser et podria interessar el CFGS d'Integració Social, que és el que més s'hi pot arribar a relacionar. Que sàpigues, però, que ni aquest cicle ni cap altre et convalidarà assignatures a la carrera de Psicologia, ja que per aquesta carrera no existeixen convalidacions de cicles.

Dit això, per poder accedir a la carrera, és cert que tens les dues opcions: o bé fer un cicle o bé preparar-te de nou les específiques de la Selectivitat i anar a apujar nota. No hi ha una opció millor que l'altra, però és veritat que prepara-te les específiques et portarà només uns mesos d'estudi i, en canvi, fer el cicle són dos cursos sencers. Però si amb el cicle i prou tinguessis prou nota per accedir a la carrera, tindries accés directe a la universitat sense haver de passar per la Selectivitat.

Depèn del temps que hi vulguis invertir i, en cas d'escollir el cicle, si t'interessa aprendre sobre un tema concret, tot i que no et convalidi assignatures a la carrera.

Si t'interessaria parlar amb un professor/a de la carrera de Psicologia, només ens ho has de dir i t'hi posarem en contacte.

Molta sort!!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
12 + 4 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.