Preguntes i Respostes

Com funcionen les beques? S’hi pot renunciar?

Comentaris

1

Hola! L'any passat vaig acabar un grau superior d'Integració Social i aquest curs he començat ADE a la UOC... no em convenç gens i m'agradaria canviar-me de grau (a Ed. Infantil). El problema és què he demanat beca. No me la donaran, ja què la meva idea era fer 18 cdts el 1r semestre i 18 el segon, així arribaria al mínim de 30. Però com he decidit no seguir, i només he fet 18, no la tindré. Tinc entès, que si te la donen i canvies de grau, en el següent, perds la beca i no te la donen per abandonar estudis, i em fa por que al canviar de grau no me la donin en aquest segon grau... Per això vull saber si això de que al deixar uns estudis no la pots tenir és cert. I si en aquest cas, hi ha alguna manera de renunciar-hi. Gràcies!

Comentaris

Redaccio

Hola, AinaCA!

La veritat és que cada cas és un món i depèn molt dels crèdits que hagis matriculat i acabat i d’altres temes! El millor és que et dirigeixis a l’AGAUR, que és l’organisme que gestiona les beques al sistema universitari català. Aquí et deixem les seves dades de contacte perquè els facis una trucada, enviïs un mail o t’hi passis presencialment:

Direcció: Pg. Lluís Companys 23, 08010 Barcelona
Telèfon: 93 310 63 94
Correu electrònic: [email protected]

Gràcies per escriure’ns i esperem que puguin ajudar-te 🙂

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals